Η Dronescrete.gr είναι μια συνεργασία της εταιρίας Pc Doctor Chania & της εταιρίας Connective People που στόχο έχουν τόσο την ανάδειξη του τόπου μας όσο και των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στα Χανιά αλλά και σε ολόκληρη την Κρήτη.

Η Dronescrete.gr προσφέρει μια πλούσια γκάμα κινηματογραφικών και φωτογραφικών υπηρεσιών και για οποιαδήποτε άλλη χρήση επιθυμείτε, όπως παρουσίαση του καταστήματος σας, κινηματογραφική λήψη των διακοπών σας, λήψη του  events σας, γαμήλιων και λοιπών εκδηλώσεων με λήψη που θα απογείωσή το ενδιαφέρον των πελατών σας όπως και των αναμνήσεων σας.

Η υποστήριξη των λήψεων παρέχεται από την εταιρία Pc Doctor Chania η οποία εδρεύει στα Χανιά Ε.Βενιζέλου 13 και με την πολυετή εμπειρία της μπορεί να σας δώσει λύσεις για οποιαδήποτε τεχνική ή λειτουργική υποστήριξη χρειαστείτε.

Το μοντάζ, η μουσική επένδυση και η τροποποίηση πραγματοποιείτε στην Connective People η οποία εδρεύει στα Χανιά Κριάρη 40 , 4 όροφος και μετά από συνεννόηση με τον ενδιαφερόμενο δημιουργείται ένα φανταστικό αποτέλεσμα για την προβολή σας ή τις αναμνήσεις των διακοπών σας.

Για τους κατόχους της Tnews card 15% έκπτωση σε όλες τις υπηρεσίες μας

  • Listing categories Διαφημιστικές Εταιρίες, Διοργανώσεις Γάμων, Ενοικιαζόμενα Δωμάτια, Κάμπινγκ, Ξενοδοχεία, Ξενώνας
  • Location Χανιά

  • Address Ελευθερίου Βενιζέλου 13, Χανιά, Ελλάδα

Post New Review