Φspace Αρμονικός Πολυμορφικός Χώρος

Ο Χώρος

Νους – Σώμα – Πνεύμα

Το Φ είναι ένας αρμονικός πολυμορφικός χώρος,αναπλάθεται στα Χανιά της Κρήτης. Το Φ παίρνει σάρκα και οστά από μια ιδέα που γεννήθηκε μέσα από την τάση της εποχής μας για συσπείρωση και συστέγαση με σκοπό την εδραίωση και βιωσιμότητα της επαγγελματικής μας ταυτότητας και στέγης.

Εν συνέχεια γεννήθηκε μια επιμέρους ιδέα μέσα από την συνειδητοποίηση ότι ο Άνθρωπος στις ημέρες μας έχει προγραμματιστεί να δουλεύει και όχι να εργάζεται κάνοντας συνεχώς έκπτωση στο ευ ζην του.

Καθώς ο χρόνος όλο και φαντάζει “λιγότερος και όχι αρκετός” για να χωρέσει δραστηριότητες μέσα στην μέρα μας, που μας προσφέρουν ευημερία με αποτέλεσμα ο Άνθρωπος να χάνει την ισορροπία του, την απόλαυση και το νόημα της ζωής του και να μπαίνει σε διαδικασίες να αναζητά την λύση και την ικανοποίηση σε εξωτερικά σημεία αναφοράς με αποτέλεσμα να αποπροσανατολίζεται από το κέντρο του & τον αυτοσκοπό του.

Καλούμαστε όλοι να βρούμε τον χρόνο και τον χώρο για εμάς και για ότι θέλουμε και αγαπάμε στην ζωή μας αλλιώς ποιος είναι ο σκοπός & λόγος της ύπαρξης μας;

Ας αναλάβουμε με συνείδηση την ευθύνη της ζωής μας και ας προχωρήσουμε!!! Το όραμα μας. Να πλάσουμε χώρο και χρόνο που να μας χωράει όλους και όλα, στο εδώ και τώρα! Να κατασκευάσουμε την πραγματικότητα μας και το περιβάλλον μας έτσι όπως εμείς το επιθυμούμε, να δημιουργήσουμε τις συνθήκες που θα εργαζόμαστε απολαυστικά σε ένα κλίμα ομαδικό συνεργατικό και αλληλέγγυο.

Όλοι μαζί κάτω από την ίδια στέγη με κοινό όραμα το ευ ζην του Ανθρώπου θα εργαζόμαστε συμπληρωματικά και ολιστικά για τις ανθρώπινες επιθυμίες και ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου όπου χρειάζεται απλά να εν θυμηθεί το αυτονόητο δικαίωμα του για ευ ζην.

  • Listing categories Ατελιέ, Θέατρα, Καφετέριες, Μασάζ, Σεμινάρια-Συνέδρια-Τηλεδιασκέψεις, Υπαίθριες Δραστηριότητες, Φυσικοθεραπευτές, Χώροι Κοινωνικών Εκδηλώσεων, Ψυχολόγοι
  • Location Ελλάδα / Χανιά
  • Address Κριάρη 40, 5ος Όροφος, Χανιά, Κρήτη

Post New Review